Wie we zijn

F1 wordt geleid door 2 broers: Johan en Frans Schurer.

Wat is mooier dan van je hobby je werk te maken? Dat is precies wat we gedaan hebben nu 25 jaar geleden. Doen waar we goed in zijn.

Wij onderscheiden ons door te richten op service. Iedereen zegt het maar wij doen het. De computermarkt is verzadigd en een vervang markt geworden.

Iedereen heeft nagenoeg één of zelfs meerdere computers. De schat van kennis die door de jaren is opgebouwd wordt ingezet voor reparatie en het samenstellen van systemen die echt werken. Wij kunnen gelukkig zeggen dat we minder dan 0.01% uitval hebben per jaar. Alles wordt getest voordat het naar de klant gaat. Wij vinden het belangrijk dat uw computer het gewoon doet zonder problemen.

Niet alleen de hardware maar ook de software is belangrijk. Zonder software is de computer niets anders dan een verzameling dure materialen. Wij laten de klant niet modderen met een 'lege' computer maar herinstalleren alles inclusief email en internet instellingen als men dat wenst. Ook specialistische software is geen probleem voor ons.

Voor de zakelijke markt leveren wij een compleet pakket. Stabiliteit en een zorgeloze IT infrastructuur zijn belangrijk voor ondernemers en ons. Systeembeheer doen we graag.

Openingstijden


Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:


's avonds op afspraak open11:00 - 18:00

11:00 - 18:00

11:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 18:00

09:00 - 16:00

gesloten

MENU